Nedir ne değildir?

Uzun yıllardan beri aklımızda olup, Türkiye'den gelip Barselona'da yaşayan genclerin bilgilerini paylaşacakları bir internet mecrası olarak hayatına başladı bu blog. Bu blog aracılığıyla Barselona ve yakınlarında ikamet eden arkadaşlara, buraya geleceklere, gelmek isteyebileceklere burada oldukları süre içerisinde Barselona'yı tanımalarında, daha güzel vakit geçirip, zorlukların ve başağrılarının üstesinden gelebilmeleri için üç beş tecrübeye dayanan bir kaynak üretmek amacındayız. Adının Barselona101 olmasi da bundandir: üniversite de aldığımız oryantasyon dersleri hesabı. 101, Barselona'ya giriş. Hoşgeldiniz, beşgittiniz. Bunun yanısıra bu blog, herkese açık bir mecra olmayı amaçlıyor. Bu yüzden de gördüğünüz, beğendiniz, canınızı sıkan, hoşunuza giden, kafanızı karıştıran ve başkalarının da işine yarayabileceğini düşündüğünüz meseleleri paylaşırsanız, hemen buradan yayınlamak niyetindeyiz. Neyse, siz meseleyi kaptınız, venga vamos!


2 Aralık 2010 Perşembe

Escuela Mediterraneo


Escuela Mediterraneo

Turkiyeden her gelenTurk`un en az bir kere kayit yaptirdigi ; Barselonanin en unlu ispanyolca kursudur,

 NIE uzatma islemlerinde yardimci olmalari; fiyatlarinin diger kurslardan biraz ucuz olmasi, merkezde olusu cok buyuk bir avantajdir. 


·         Her sinifta mutlaka bir Turk vardir :)  kacis yok desenize ¡

·         Cinli ve Japon arkadaslar icin baska sinif actiklarina dair bir duyum alinmistir, ne de olsa onlar zor ogrendikleri icin bazen size yavaslatabiliyorlar.

·         Cok guzel ortami oldugu , bazen toplanip partiler yaptiklari bilinmektedir.

·         Ders saatlerinin esnekligi, okul saatlerinize uygun seviyedeki sinifi bulmanizi saglar. 

·         Uzun sureli ( 6 ay – 1 yil) kayitlarda indirim yapmaktadirlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder