Nedir ne değildir?

Uzun yıllardan beri aklımızda olup, Türkiye'den gelip Barselona'da yaşayan genclerin bilgilerini paylaşacakları bir internet mecrası olarak hayatına başladı bu blog. Bu blog aracılığıyla Barselona ve yakınlarında ikamet eden arkadaşlara, buraya geleceklere, gelmek isteyebileceklere burada oldukları süre içerisinde Barselona'yı tanımalarında, daha güzel vakit geçirip, zorlukların ve başağrılarının üstesinden gelebilmeleri için üç beş tecrübeye dayanan bir kaynak üretmek amacındayız. Adının Barselona101 olmasi da bundandir: üniversite de aldığımız oryantasyon dersleri hesabı. 101, Barselona'ya giriş. Hoşgeldiniz, beşgittiniz. Bunun yanısıra bu blog, herkese açık bir mecra olmayı amaçlıyor. Bu yüzden de gördüğünüz, beğendiniz, canınızı sıkan, hoşunuza giden, kafanızı karıştıran ve başkalarının da işine yarayabileceğini düşündüğünüz meseleleri paylaşırsanız, hemen buradan yayınlamak niyetindeyiz. Neyse, siz meseleyi kaptınız, venga vamos!


1 Aralık 2010 Çarşamba

Yoigo Candir !


Evet; biraz kafaniz karisti degil mi ; hangisi ucuz hangisi pahali? Efendim isin ozu kisasi ; Movistar turkiyedeki Turkcell gibi, pahali fakat kaliteli  ¡! , Vodafone Turkiyeye mesaj atmakda cok pahali ( 1 euroydu yanlis hatirlamiyorsam ) , eger isadami degilseniz ogrenci isi bisey ariyorsaniz en guzeli her ogrencinin hatti olan YOIGO dur, iki Yoigo arasinda konusma gunde  1 saat boyunca bedava olup , sadece 15 cent iletisim vergisini odersiniz ¡! Tabi Carrefour, Simyo , Pepephone, Eroski Mas movil ,hatta Dia hatlari da ayni sekilde kendi sebekenle konusmak bedava, ama Yoigo ile Turiyeyi armak ucuz 30 cent yanlis hatirlamiyorsam , mesajda ayni sekilde, onun disinda da yurtdisinda da cekiyor, bu onemli bir ozellik.  Gunde 1 saat bedevadan faydalanmak icin    La del Cero “ tarifasina gecmeyi unutmayin! Yeni hattin fiyati 20 euroya 20 euroluk  konusma veriyor. Oldukca uygun.

Efendim, Yoigo hatti alicam nerden alayim ¿

Barcelona - Calle Artesanía 2
Barcelona - Travessera Dalt 42
Barcelona - Calle Llobregos 142
Barcelona - Calle Pau Claris 117 (C.C. Phone Cat)
Barcelona - Calle Salvador Espriu 61 (C.C. Centre Vila, local 25)
Barcelona - Calle Talleres 33

                Yoigo beni bozar derseniz

Lebara hatti onerebiliriz;  5 euroya icinde 6 euroluk konusma var, kisa surelik ziyaretlerde ,bir akrabaniz arkadasiniz geldiginde kullanmak icin idealdir.

1 yorum:

  1. örneğin kontörlü yoigo hattı aldığımda, internet pakedi de alabiliyor muyum? ayda 500 mb 8 eu gibi fantastik şeyler gördüm sitede. yoksa sadece hatlı kullanıcılar mı internet pakedinden faydalanabiliyor? site ispanyolca çok anlayamıyorum.

    YanıtlaSil