Nedir ne değildir?

Uzun yıllardan beri aklımızda olup, Türkiye'den gelip Barselona'da yaşayan genclerin bilgilerini paylaşacakları bir internet mecrası olarak hayatına başladı bu blog. Bu blog aracılığıyla Barselona ve yakınlarında ikamet eden arkadaşlara, buraya geleceklere, gelmek isteyebileceklere burada oldukları süre içerisinde Barselona'yı tanımalarında, daha güzel vakit geçirip, zorlukların ve başağrılarının üstesinden gelebilmeleri için üç beş tecrübeye dayanan bir kaynak üretmek amacındayız. Adının Barselona101 olmasi da bundandir: üniversite de aldığımız oryantasyon dersleri hesabı. 101, Barselona'ya giriş. Hoşgeldiniz, beşgittiniz. Bunun yanısıra bu blog, herkese açık bir mecra olmayı amaçlıyor. Bu yüzden de gördüğünüz, beğendiniz, canınızı sıkan, hoşunuza giden, kafanızı karıştıran ve başkalarının da işine yarayabileceğini düşündüğünüz meseleleri paylaşırsanız, hemen buradan yayınlamak niyetindeyiz. Neyse, siz meseleyi kaptınız, venga vamos!


1 Aralık 2010 Çarşamba

AUTORIZACION DE REGRESO icin gerekli belgeler nelerdir?

GEREKLI BELGELER

Madde 1: Bu formu doldur ; EX 08 , 


NOT: Bu belgeyi kaydedemezsin, doldurup ciktisini alman gerekiyor! ( Locutorio  / internet cafeler  bu formun ciktisini almak icin uygun yerdir )  

1. Madde; kendi bilgilerini doldur, adres, anne adi, baba adi..
2. Madde icin neden ulke disina cikmak istedigini yaz, Aile ziyareti  kokorec yemeyi ozledim gibi …
3. Madde icin Titular de una autorización de residencia o de estancia para estudios caducada, en trámite de renovación tikla.
4. Madde adresini, adini soyadini ve de gunun tarihini at.
Si   de sen ne olur ne olmaz J
Ciktisini al ( IMPRIMIR ) , imzayi at.

Madde 2: Pasportunun asli ve onemli yerlerinin ( pasaport numarasi, gecerlilik tarihi sayfasi ve en son sayfanin) fotokopileri 

Madde 3: NIE kartinin asli; ( GECERLILIK SURESI DOLMUS OLMAK ZORUNDADIR ¡!!!! )
Madde 4: Polise NIE nizi uzatmaniz icin basvurdugunuzda ; polisin size vermis oldugu belge  ( Eger kartinizi almak icin beklediginiz donem ise kucuk mavi bir kart olup uzerinizde NIE numaraniz ve kartinizi alacaginiz tarih yazmaktadir )  

Madde 5:  TASA 052 odenmis makbuzu !! 


Madde 6: Ispanya`ya donus biletinizin asli ve fotokopisi. Bu konuda rezervasyon bile kabul ediyorlar bazen,Eger ucak ile seyahat etmiyorsaniz 8 Kasim 2010-  15 Eylul 2011 tarihleri arasinda Ispanyaya giris yapacaksaniz ; Autorizasyon de Regresoya gerek yoktur ¡  ( Siz yine de alin polisin sagi solu belli olmaz ¡! ) 

Donus suresini Ispanyaya donus tarihinden 2 hafta sonrasina veriyorlar genel olarak,ucagi kacirmaniz yada  herhangi bir aksilik durumunda bir sikinti yasamamak icin. 

( Autorizacion de Regreso icin Tasa 52 odenmesi baska bir sayfada detayli olarak anlatilmaktadir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder