Nedir ne değildir?

Uzun yıllardan beri aklımızda olup, Türkiye'den gelip Barselona'da yaşayan genclerin bilgilerini paylaşacakları bir internet mecrası olarak hayatına başladı bu blog. Bu blog aracılığıyla Barselona ve yakınlarında ikamet eden arkadaşlara, buraya geleceklere, gelmek isteyebileceklere burada oldukları süre içerisinde Barselona'yı tanımalarında, daha güzel vakit geçirip, zorlukların ve başağrılarının üstesinden gelebilmeleri için üç beş tecrübeye dayanan bir kaynak üretmek amacındayız. Adının Barselona101 olmasi da bundandir: üniversite de aldığımız oryantasyon dersleri hesabı. 101, Barselona'ya giriş. Hoşgeldiniz, beşgittiniz. Bunun yanısıra bu blog, herkese açık bir mecra olmayı amaçlıyor. Bu yüzden de gördüğünüz, beğendiniz, canınızı sıkan, hoşunuza giden, kafanızı karıştıran ve başkalarının da işine yarayabileceğini düşündüğünüz meseleleri paylaşırsanız, hemen buradan yayınlamak niyetindeyiz. Neyse, siz meseleyi kaptınız, venga vamos!


26 Kasım 2010 Cuma

FARUK _ Menjar per Emportar

Pakistanli, cok temiz , Faruk abimiz,  fiyatlarinin ucuzlugu guleryuzu ve gelen musterinin ne yedigini bilen abimizdir. Tavuklu pilavi ; Etli pilavi ve doneri cok meshurdur. Doneri o kadar buyuktur ki oglen yiyip bitiremeyip aksam devam edersiniz!

 Fiyatlari : 2,5 – 3 euro arasidir, guleryuz ve hos muhabbet de cabasi . Adress:( Carrer dels Còdols ) La Rambla dan Placa George Orwell`e dogru yurudugunuzde plazaya ulasinca sagdaki ilk sokak a girin Faruk un yeri 20 metre ileride solda,   Bar Mariachi ve Bar Polaroid ile ayni sokakta Sadece take away alabilirsiniz, sonra sicacik pilavinizi afiyetle plazada oturarak yersiniz. 

Bakin giden musteriler ne kadar mutlu  :))  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder